Millon drivers

Specificaties:

3 weg luidspreker dynamisch bassreflex systeem
Filters: laag 1e orde midden 1e orde hoog 3e orde

Belastbaarheid: 150 Watt continue
aangeraden versterker: 50 tot 150 Watt
Impedantie: 4 - 8 Ohm
Rendement: 90 dB

Overgangfrequenties;
Laag: 25 Hz - 180 Hz
Midden: 25 Hz - 3.5 kHz
Hoog: 3.5 kHz - 40 kHz

Gewicht: 15.5 kG
Afmetingen
Hoogte : 109 cm

Breedte: 13.5 cm
Diepte : 21 cm
Voet : 20x25 cm

Materiaalvoet: Graniet
Uitvoeringsmogelijkheden
zwart         2499 per set
aluminium  2649 per set
rvs   2799
Ral kleur wit rood etc  2799
fineer kersen mahonie eiken etc zie fineer  vanaf  2899

 

  MILLON                            

  Filosofie | Techniek | Modellen | Locatie & Contact | Dealers | Verwante koppelingen
Cobra IV S2
Cobra IV S2 top
Cobra IV S2 foot
Cobra IV S2 overzicht
Cobra IV S2
De Millon laag en laagmid drivers zijn de top van alles wat er verkrijgbaar is, althans voor zover wij  kennen en wij kennen er nogal wat.. Een europese eigen ontwikkeling van Millon. Een enorm dure ontwikkeling. Een enorm fijne en krachtige driver. Met buitengewone eigenschappen. Zoals de natuurlijkheid, ongekleurdheid,  volheid,  vervormingsvrijheid, snelheid, luchtigheid, gemak, en grote uitslag en diepe en preciese bas weergave. Een deel van de research is gedaan in het europse research centrum waar de basis ligt voor  de meeste europese topmerken (Seas, Vifa, Peerless, Eton, Accuton, Scanspeak, Dynaudio, Audio Technology, o.a.) (Overigens kunnen we als europeanen hier trots op zijn want deze europese merken zijn ook op wereldschaal de beste, in vrijwel alle exclusieve luidsprekers wereldwijd zitten europese merken speakers en ook  leuk om te weten is dat de basis voor al deze drivers vlak bij Nederland ligt).
Onze drivers worden handgemaakt in eigen beheer. De drivers zijn zo belangrijk voor de uiteindelijke kwaliteit van de gehele luidspreker. De luidsprekerunits worden niet los verkocht. Om toch een prijsindicatie  te hebben: 275 euro per stuk. De drivers zijn een 100% eigen ontwikkeling van Millon. Een bedrijf waar alleen het beste net goed genoeg is.

TU Delft

De TU Delft is inmiddels deels verantwoordelijk voor de assemblagematrijzen van Millon drivers. Voor de assemblage van luidspreker drivers is precieze apparatuur nodig. De TU Delft beschikt over een uiterst precies machinepark waarmee op H7 tolerantie gewerkt kan worden. De afgelopen tijd worden de matrijzen voor onze drivers deels ontwikkeld en geheel geproduceerd door de TU Delft.